Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest divendres, l’espectacularitat de les danses russes arriben al Teatre Casal de Vilafranca

Es tracta d’una oportunitat única per veure en directe i a Vilafranca aquest grup de danses tradicionals Russes, en l’única aturada que realitzaran a Catalunya, en la gira que els durà a ciutats com Pamplona, Murcia, Alacant, Málaga, Granada, Vigo o La Corunya.

Oferiran un espectacle amb gairebé cinquanta artistes, entre cantants, ballarins i acròbates, guarnits amb els vestits típics de les diferents regions de cosacs que s’estenien al llarg del territori rus, on viurem l’energia i el color en un espectacle que recorda el folklore d’aquests pobles militars que van ser reprimits durant setanta anys per la Unió Soviètica.

“Leyendas Cosacas” , sota la direcció del coreògraf Leonid Milovanov es podrà veure avui a partir de dos quarts de 10 de la nit al teatre Casal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: