Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Set persones ferides en un incendi aquest matí en un habitatge de Sant Pere de Riudebitlles

Els Bombers de la Generalitat han treballat en les tasques d’extinció d’un incendi d’habitatge al carrer Vilafranca, número 53, de Sant Pere de Riudebitlles. L’avís del servei s’ha rebut a 2/4 de 8 del matí i ha mobilitzat set dotacions dels Bombers; quatre vehicles d’aigua, dos de comandament i l’autoescala.

El foc ha cremat completament una habitació de la planta baixa de la casa, una construcció antiga de dues plantes d’alçada.

Un total de set persones han patit afectacions com a conseqüència de l’incendi; quatre de les quals han estat ateses al lloc i donades d’alta in situ. Dues persones han estat evacuades a l’Hospital de Vilafranca en estat menys greu: un home de 43 anys amb cremades de segon grau a les cames i intoxicació per fum i un altre home, de 70 anys, amb intoxicació també per fum. La tercera víctima, una dona de 70 anys, ha estat evacuada amb l’helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques a l’Hospital Moisès Broggi amb un diagnòstic greu per inhalació de fum.

Els Bombers han rescatat la dona del pis superior de l’immoble, han dut a terme les tasques d’extinció, ventilació i supervisió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: