Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els esplais vilafranquins van participar dissabte a la tarda dels actes de les Festes de Sant Ramon

La plaça de Jaume I i la plaça de la Vila van acollir dissabte a partir de les 5 de la tarda un seguit d’activitats que havien organitzat els esplais per tal de col·laborar en les festes de Sant Raimon.

Concretament el GEP, el MIV i l’Agrupament Escolta van organitzar activitats per els més petits a la plaça Jaume I; i un joc de rol pels carrers del centre per els més grans. Una activitat en què tot i que la majoria de participants eren nens i joves de les tres entitats, estava oberta a la participació de tothom.

Així, davant de la basílica de Santa Maria es feien activitats i jocs com les bitlles, l’estirar corda, pintar-se la cara, fer figures amb un tangram gegant i jocs d’habilitat amb equilibri en que participaven els més petits, coordinats per monitors i monitores dels tres esplais. Els joves per la seva banda es reunien en tres grups diferents als voltants de la plaça de la vila per tal de participar en un joc de rol que tenia el seu epicentre a la plaça de Sant Joan, sota la direcció també dels seus monitors i monitores.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: