Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Coordinadora de les Festes de Sant Ramon presenta el cartell que anunciarà les festes, i demanarà als Reis que el patge Raimon pugui ser-ne el pregoner

El cartell de Jordi Junyent serà l’encarregat d’anunciar les Festes de Sant Raimon Festes d’Hivern de Vilafranca. Això ho van donar a conèixer els membres de la Coordinadora de les Festes, que van presentar els tres cartells finalistes i van desvetllar davant dels seus autors el nom del guanyador.

D’altra banda des de la Coordinadora han aprofitat també per explicar que ja tenen pensat qui farà el pregó de les festes. Volen que sigui el patge Raimon, però abans han de demanar permís a ses majestats els reis d’orient.

Finalment des de la Coordinadora es va recordar també que havien obert un concurs per poder fer un cap gros que representés les festes. Tot i que no van voler donar més detalls, van avançar que hi haurà cap gros i que es esperen poder-lo presentar abans de final d’any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: