Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jaume Funes ha presentat, en format col.loqui, el seu llibre “Álex no entiende el mundo” adreçat als adolescents

La regidora de joventut, Anna Doblas presidia aquest dijous al vespre a la biblioteca Torras i Bages l’acte de presentació i col.loqui del llibre del psicòleg, educador i periodista Jaume Funes.

L’autor ha dedicat la seva vida professional a acompanyar als adolescents i joves en les seves dificultats socials. El llibre “Álex no entiende el mundo” es va publicar l’abril d’aquest any i és un cant a la pregunta, a la interrogació i al dubte adolescent, tots ells necessaris en el procés de descoberta personal.   És un text adreçat als adolescents d’entre 15 i 17 anys, però que pot ser útil també als adults que els envolten, familiars i professors.   L’acte de presentació i col.loqui comptava amb la participació també Teresa Terrades, de l’espai d’assessorament i coatching educatiu La Sastreria i del tècnic de l’Oficina de Joventut, Ruben Calvo.

 

 

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: