Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El GEP celebra el seus trenta anys omplint cal Bolet amb un musical “Geping, l’aventura de l’esplai”

Aquest cap de setmana el teatre Cal Bolet ha acollit dues sessions d’un curiós musical. Curiós per la temàtica, el món dels esplais, i per els seus protagonistes, que eren monitors i ex monitors del Grup d’Esplai Parroquial, el GEP.

El motiu de tot plegat era celebrar els 30 anys d’aquest esplai vilafranquí. Com explica el director del musical, en Pere Juan Giralt, fa més d’un any que hi treballaven, en un procés que ha estat llarg i interessant. Pel que fa a l’argument, té alguna cosa a veure amb el que va passar amb el grup de grans que després passen a ser monitors. Això sí, portant-ho al món de l’espectacle.

De fet, la representació va a càrrec d’una cinquantena de persones, monitors i ex-monitors del GEP bàsicament tot i que també hi participen nois i noies que actualment hi van com a nens.

Per Giralt, a banda de la celebració de l’aniversari, hi havia un fet important també darrera d’aquesta proposta, i era reivindicar la feina que fan els monitors i monitores dels esplais.

Cal Bolet es va omplir tant dissabte com diumenge per seguir aquest musical, i els organitzadors consideren que hi van passar més de 500 espectadors entre els dos dies. Giral explica també que han editat un cd amb les 9 cançons que apareixen en el musical.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: