Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local de Santa Margarida i els Monjos celebra la seva festa patronal divendres

L’acte protocol·lari, a les 11 del matí a la casa de cultura de Mas Catarro, comptarà amb la presència de representants de diversos cossos policials i entitats i organismes relacionats amb la funció policial.

La celebració inclourà la projecció de diverses imatges sobre l’actuació de la Policia Local de Santa Margarida i els Monjos, una xerrada de Josep Milan, subdirector general de Policia de Catalunya i la intervenció del regidor de governació, Oriol Torrents i l’alcaldessa Imma Ferret.

La diada patronal continuarà amb el reconeixement a diversos efectius de la Policia Local, particulars i membres del cos de Mossos d’Esquadra per la seva implicació en el treball policial, per la col·laboració ciutadana en la resolució de robatoris i per la relació de col·laboració i proximitat amb el cos policial local.

Durant l’acte es durà a terme la presentació del nou vehicle dels voluntaris de Protecció Civil dels Monjos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: