Dimarts, 22 d'Octubre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació Llambrusca Alzheimer Penedès ha encetat el curs presentant una nova gerent en el marc d’un sopar solidari

Coincidint amb el cap de setmana de celebració del dia mundial de l’Alzheimer l’associació Llambrusca celebrava aquest dissabte a Cal Bolet un Sopar Solidari Contra l’Alzheimer.

L’acte va reunir una vuitantena de persones al voltant de la taula i va servir perquè des de l’entitat es presentessin les darreres novetats i els reptes que s’han plantejat per aquest curs. Entre les novetats destaca la contractació d’una gerent que té l’encàrrec d’augmentar la recaptació de fons per poder mantenir un bon nivell de serveis i repensar les activitats de l’entitat. Activitats que, com destaca la presidenta, Àngels Cererols, passaran per ampliar l’oferta lúdica i l’assistència domiciliària. Cererols apunta que Llambrusca s’ha anat fent gran i que la situació de crisi econòmica ha fet replantejar la necessitat de contractar una gerent. Per la seva banda la nova gerent, Sílvia Almirall, assumeix els reptes amb il·lusió.  El sopar va recaptar al voltant de 500€ destinats a l’Associació Llambrusca Alzheimer Penedès per organitzar activitats per als malalts d’Alzheimer de la comarca. Va ser presentat per el locutor de Ràdio Vilafranca, Àlex Santamaria i comptava també amb l’actuació desinteressada de diversos artistes, començant per la soprano, Marta Brucart. Desprès també hi participarien l’humorista 2.0, Josep López, el cantautor Paton Soler i el Chele i les seves rumbes catalanes. L’associació Llambrusca arrenca l’any 2002 amb la voluntat i el compromís de lluitar contra la malaltia d’Alzheimer. Atenen les demandes dels malalts d’Alzheimer i dels familiars i mira de resoldre les necessitats no farmacològiques dels malalts fent diferents tallers i cursos.

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Ple municipal
Transmissió des de Vilafranca del Penedès

Penedès Televisió

16:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
16:30
Punts i gols
Informació esportiva penedesenca, amb Tito Boada
17:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: