Dissabte, 30 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un conte il·lustrat, que s’acompanya del sons de la Festa Major servirà per acostar un xic més el nostre patrimoni arreu

Aquest mes d’agost es farà la presentació del llibre “Sona la Festa Major!”, publicat per Mònica Calaf i Mikel Fuentes.

Un conte que fa un recorregut per tot el seguici de la Festa Major de Vilafranca, presentant els instruments que hi intervenen i cada element de la festa amb una poesia, una il·lustració i una música.

Ambdós comenten que és una idea que feia temps que els voltava pel cap, i que ara finalment ha vist la llum.

“Sona la Festa Major” és un conte ideal per a nens ben menuts que comencen a parlar, ja que hi ha un joc amb les imatges perquè puguin conversar amb l’adult. També per als infants que comencen a llegir, ja que hi ha paraules clau amb lletra de pal, i per als infants i grans que ja poden gaudir de la lectura dels textos.

Cada pàgina té una il·lustració gran de cada element del seguici i també tres petites il·lustracions extretes de la gran que permeten el joc de buscar d’on han sortit.

La tercera part del llibre, tant important com les altres, és la de la música, ja que hi ha una peça per cada element i es vol recollir també els sons de la Festa Major. Una música que ha estat interpretada per músics del Penedès.

“Sona la Festa Major!” ja es pot trobar a les llibreries i a la parada dels Administradors al preu de 18 euros.

El conte amb CD ha rebut el suport de l’Ajuntament de Vilafranca i del Departament de Cultura de la Generalitat i es presentarà el dissabte 23 d’agost, a les sis de la tarda, al Consell Comarcal, amb l’espectacle “Mira i escolta com SONA LA FESTA MAJOR!”. L’espectacle anirà a càrrec dels mateixos autors, d’Els Vernets i de Folkatr3s i serà presentat per en Raimon Gusi, regidor de Cultura de l’Ajuntament i vicepresident del Consell Comarcal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: