Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mossos d’Esquadra detenen un home per exhibicionisme a l’Alt Penedès

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la comissaria de Vilafranca van detenir ahir a Sant Cugat Sesgarrigues a un home, de 22 anys d’edat i nacionalitat espanyola, com a presumpte autor de dos delictes d’exhibicionisme.

Entre els dies 16 i el 28 de Juliol van rebre dues denuncies que a la comarca de l’Alt Penedès s’havien produït dos delictes d’exhibicionisme davant de menors d’edat a la via pública a les localitats de l’Ordal i Sant Cugat Sesgarrigues. Els mossos van iniciar una investigació que els va permetre identificar el presumpte autors dels fets.

Així, el dia 31 de juliol es va localitzar i detenir un jove de 22 anys d’edat i nacionalitat espanyola per dos delictes d’exhibicionisme. El detingut ha passat avui a disposició judicial.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: