Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Sopar Empresarial de la UEP 2014 aplega prop de 200 convidats a la Masia Vallformosa

La gala, que va ser presidida per la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, i pel president de la Unió Empresarial del Penedès, Santi Carda, va tenir el seu punt àlgid amb l’entrega dels Premis UEP a les 15 millors iniciatives empresarials penedesenques del 2013.

El Sopar Empresarial de la UEP 2014 va aplegar ahir prop de 200 convidats als jardins de la Masia Vallformosa, a Vilobí del Penedès. Als discursos, Santi Carda va parlar de la importància que té que els penedesencs es creguin el potencial de la comarca. Carda ho explicava a Ràdio Vilafranca i Penedès TV fent referència a la intervenció que havia fet poc abans l’entrenador d’hoquei riudebitllenc Guillem Cabestany.

<strong> </strong>

En aquest sentit, la Unió Empresarial ha impulsat la setmana de l’enoturisme Viu Penedès 2014, a la qual vol donar continuïtat en el futur.

<strong> </strong>

La UEP va premiar durant el sopar empreses com Simón Coll, en la categoria de millor iniciativa innovadora del Penedès, Idiada com a millor iniciativa d’expansió internacional i Akzo Nobel Packaging Coating en la millor iniciativa mediambiental.

També van rebre reconeixements Feca en la categoria de comerç més dinàmic i es van fer diverses mencions especials. L’organització empresarial va reconèixer, d’altra banda, les iniciatives enoturístiques de cellers i caves del territori penedesenc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: