Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ràdio Vilafranca i Penedès TV comencen la seva programació destinada a la informació del món casteller

El proper dimarts comença la nova temporada del “Va de castells”, un programa especialitzat de Penedès TV que porta 18 anys consecutius en antena i més de 500 capítols dedicats a divulgar la història, la tècnica i l’actualitat del món dels castells.

 

Es podrà veure cada dimarts a dos quarts de tres de la tarda, amb repetició cada 4 hores fins l’endemà a dos quarts d’onze del matí.

D’altra banda, dos dies abans, aquest diumenge, ja començarà la versió radiofònica del “Va de castells”, iniciada el 2007, que es podrà escoltar per Ràdio Vilafranca els diumenges a les 9 del vespre i, en repetició, els dilluns a les 10 de la nit.

El “Va de castells”, en les versions per ràdio i televisió, també es podrà seguir en directe i en diferit, a la carta, a través del web de RTV Vilafranca,  www.rtvvilafranca.cat, com és habitual. La diferència amb les temporades anteriors és que La Xarxa de comunicació local no distribuirà el “Va de castells” en cap de les seves versions.

Ràdio Vilafranca, com ha fet sempre des de la seva fundació l’any 1992, també seguirà en directe les actuacions de les colles castelleres vilafranquines, a casa i a fora, començant per la Diada de Fires de Maig, el diumenge 18 de maig. Les principals diades castelleres també es podran veure en directe i en diferit a través de Penedès TV.

D’altra banda, Penedès TV continuarà la producció del programa “Diades castelleres” que cada dilluns, a partir de la setmana vinent, oferirà el resum de les principals actuacions de les colles vilafranquines.

 

Es podrà veure a les dos quarts de tres de la tarda, amb repetició cada 4 hores fins l’endemà a dos quarts d’onze del matí.

A més a partir del proper 26 de maig la Tertúlia d’actualitat que s’emet per Ràdio Vilafranca i Penedès TV els dilluns a dos quarts de nou del matí es dedicarà als castells amb representants de les tres colles locals. La tertúlia es repeteix per televisió a dos quarts de dues del migdia.

Com és habitual, l’equip del “Va de castells” estarà coordinat pel cronista casteller Pep Ribes, que va començar a col•laborar amb Ràdio Vilafranca l’any 1992. El realitzador dels programes televisius serà Jordi Morgades, que se n’ocupa des de l’any 2002. Igual que Marc Pujol, tècnic que realitza els programes castellers de Ràdio Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: