Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pilarín Bayés serà la ponent central del Sopar de Dones d’Empresa

Aquest divendres, a les vuit del vespre a la Masia Torre del Gall a Sant Cugat Sesgarrigues, tindrà lloc la trobada anual de Dones empresàries, directives, emprenedores i executives del Penedès Garraf.

Bayés serà la convidada d’honor a la 7a Trobada d’empresàries i directives del Penedès Garraf i explicarà la seva trajectòria en el món literari artístic i la seva implicació com a dona.

Pilarín Bayés és una reconeguda dibuixant i ninotaire catalana, ha publicat més de 800 llibres, alguns traduïts a vuit idiomes. Ha col·laborat en innombrables publicacions, exposicions d’obra original, i els seus dibuixos s’han aplicat a tot tipus de suports i formats.

 

El guió de la trobada, conduït per Susanna Parellada, directora comercial i de Màrqueting GEC del Palau de Congressos de Catalunya, inclou música amb Susi Serrano, dansa a càrrec de l’Estudi de Dansa Rosa Mari González i Carme Gatell i humor de la mà de David Barragán, còmic, actor i monologuista del Club de la Comedia.

També hi haurà moment pels reconeixements. Masia Vallformosa patrocina enguany el guardó Dones d’Empresa a la Trajectòria Professional d’una emprenedora del nostre entorn. La sorpresa es desvetllarà en el decurs del sopar. Dones d’Empresa naixia ara fa sis anys de la mà de l’ADEG, la primera organització empresarial del Penedès Garraf i de la iniciativa d’unes quantes dones vinculades al món empresarial que tenien inquietuds que volien compartir amb la resta d’empresàries i directives del territori. Avui, som més de 650 dones vinculades a l’entitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: