Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Escola d’Enoturisme de Catalunya, premi al millor treball de recerca de Catalunya

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya, premi al millor treball de recerca de Catalunya

El guardó ha estat concedit per l’estudi Wine Travel Observer, destacant com a exemple de bones pràctiques en la investigació

La cinquena edició dels Premis FPCAT, celebrada aquest dimarts 25 de maig, ha reconegut a l’Escola d’Enoturisme de Catalunya amb el prestigiós premi al millor treball de recerca en la Formació Professional a Catalunya. El guardó, atorgat per la Generalitat de Catalunya, ha estat concedit per l’estudi Wine Travel Observer, destacant com a exemple de bones pràctiques en la investigació en el camp de la formació professional relacionant l’oferta que el sector genera amb les competències i capacitats que les persones que les desenvolupen han d’assolir.

El director de l’Escola, Gerard Domingo, va recollir el premi en una cerimònia celebrada al Teatre Nacional de Catalunya (TNC), acompanyat de la directora de l’Institut Municipal de Formació de Vilafranca, Ester García, i de l’investigador principal de l’estudi, David Jobé. L’acte va comptar amb la presència destacada del president Pere Aragonès, la vicepresidenta Laura Vilagrà, els consellers d’Educació Anna Simó i d’Empresa Roger Torrent, així com del president del Consell Català de la Formació Professional, Fabián Mohedano.

Gemma Romeu, regidora de Turisme, Educació i Esports de l’Ajuntament de Vilafranca, valora molt positivament la fita assolida pel centre. Ha remarcat que “aquest reconeixement és fruit de la tasca que realitza l’Escola d’Enoturisme, apropant el coneixement i experiència d’experts reconeguts del sector a les propostes de formació que ofereix, per a millorar la professionalització de tots els que hi participen”. Aquest reconeixement se suma a l’obtingut darrerament pel centre com un dels 35 centres integrats de la formació professional que ha identificat l’Agència Agència Pública de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya com el Centre Integrat de l’Enoturisme a Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: