Dimecres, 22 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès TV ofereix en directe la gala de lliurament dels Premis Enderrock 2014

La Nit dels Premis Enderrock es podrà seguir en directe avui, dijous, a partir de les vuit del vespre per Penedès TV i 16 canals més de televisió gràcies a la retransmissió de la Xarxa de Comunicació Local.

Serà la primera vegada que el lliurament dels premis de la música catalana, organitzat des de 1998 pel Grup Enderrock, s’ofereix en directe per televisió.

La realització la farà la Xarxa de Comunicació Local amb la unitat mòbil de Penedès TV equipada amb cinc càmeres.

A partir de les vuit, Gisela Puntí i Oriol Puig conduiran la transmissió des del Teatre Municipal de Girona, seu de la gala des de l’any passat. Gisela Puntí dirigeix i presenta el programa de música en català ‘Catsons’ i Oriol Puig és el responsable de ‘Cultura’t’, dedicat a l’actualitat cultural.

L’emissió a tot el territori es farà a través de 17 canals locals i comarcals.

La cobertura periodística atraurà fins a Girona prop d’un centenar de periodistes de mitjans de comunicació d’arreu del país ja s’han acreditat per assistir i fer difusió de la Nit Enderrock, a més d’un miler de convidats i espectadors. Recordem que el cantautor penedesenc Cesck Freixes és un dels premiats en l’edició d’aquest any.

La gala de lliurament dels Premis Enderrock 2014 – Premis de la Música Catalana s’obrirà amb un concert-homenatge, tindrà les actuacions musicals d’artistes premiats com Els Catarres i La Troba Kung-Fú, i les estrenes en directe de Txarango, La iaia i Gerard Quintana amb Xarim Aresté. La Nit Enderrock també inclourà un homenatge a Francesc Pi de la Serra pels seus 50 anys de trajectòria dalt dels escenaris.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: