Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca posa en marxa un cicle formatiu per a empreses i professionals

El Centre Àgora oferta, aquest any, tres paquets de formació sobre emprenedoria, noves tecnologies i consolidació de negocis adreçats a persones emprenedores, autònoms, professionals i microempreses.

Dimecres tindrà lloc la primera de les propostes del paquet Àgora emprenedoria, que oferirà un total de 6 activitats formatives. S’adreça a les persones emprenedores que vulguin completar la seva idea de negoci pensant en el mercat, en el producte i en la presència. L’entrenadora d’emprenedors Maria Batet dirigirà el taller pràctic.

Per a més informació i fer les inscripcions, que són gratuïtes, es pot contactar amb el Centre Àgora de l’Ajuntament de Vilafranca, al telèfon 93 817 11 69, al correu electrònic o al web  www.vilafranca.org/agora.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: