Dissabte, 18 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació Pinnae i el Fons Europeu d’Inversions han signat un acord

Es tracta d’un acord de garantia en el marc del Programa Progress Microfinance, que dóna suport als joves, emprenedors i col•lectius en risc d’exclusió.

Pinnae es una entitat dedicada, principalment, a la dinamització econòmica del territori i a la inserció sociolaboral, a través de l’autoocupació i el foment de l’emprenedoria a petita escala. El seu objectiu és generar oportunitats per lluitar contra la vulnerabilitat i combatre l’atur. Per a això, Pinnae porta a terme el Programa “GENERA”, un programa d’inserció social i laboral, autoocupació i emprenedoria, basat en tres eines bàsiques i diferenciades, que són: la formació, l’acompanyament i el microcrèdit.

GENERA està dissenyat en col•laboració amb entitats socials diverses.

Ara, i gràcies a aquest acord amb el FEI, Pinnae podrà reforçar financerament la posada en marxa de l’activitat emprenedora de GENERA, i proporcionarà als emprenedors i, en particular, als joves sense feina, millors eines per dur a terme els seus projectes de futur.

 

Els préstecs que garanteix són de menys de 25.000 euros i es posen a disposició dels seus beneficiaris a través d’intermediaris seleccionats que participen en l’execució del programa, com és el cas de Pinnae des de la signatura d’aquest acord.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: