Dimecres, 22 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

En un any, l’ Institut del Cava ha duplicat els seminaris a les escoles d’hostaleria

Des de fa 10 anys, l’ Institut del Cava està realitzant en diferents escoles d’hostaleria de tot l’estat, cursos de formació de Cava amb l’objectiu de fer arribar als alumnes de cuina i de sala, el millor coneixement del Cava i el seu entorn.

També s’organitzen cursos monogràfics i d’especialització destinats a sumillers.

El passat 2013, varen tenir lloc 45 seminaris de Cava impartits per escoles de tota la geografia espanyola, el que ha suposat duplicar els cursos de formació respecte al 2012. Esmentada formació ha estat molt ben valorada pels més de 900 alumnes participants.

Paral•lelament a aquesta formació, des de fa tres anys, l’ Institut del Cava està convidant als professors de les escoles a conèixer de primera mà la regió del Cava, a viure la verema i tot el procés d’elaboració. Durant dos dies i mig s’imparteix el curs de “Formadors de Cava” amb la finalitat de donar-los les eines per a què siguin la veu del Cava a les seves Escoles.

El passat 2013, l’Institut del Cava va concloure l’any amb la impartició del primer Curs d’Especialització de Cava a l’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la Universitat Autònoma de Barcelona. Ja s’està preparant la II edició, que tindrà lloc del 7 al 11 d’abril a la mateixa seu de Bellaterra. A diferència d’altres cursos, aquest està obert a tot aquell estudiant, sigui universitari, o no, que tingui curiositat per a saber més sobre el Cava.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: