Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Canyelles C, rival del Sant Sadurní a la promoció d’ascens a Tercera Catalana

El Canyelles C, rival del Sant Sadurní a la promoció d’ascens a Tercera Catalana

Els de la Triola s’enfrontaran a l’equip de Nou Barris a la promoció d’ascens que comença aquest cap de setmana. Dissabte (18h), a Sant Sadurní, l’anada.

La UE Sant Sadurní, segon classificat del grup 25 de Quarta Catalana, disputarà la promoció d’ascens a Tercera davant el Club Esportiu Canyelles C. La promoció amb format d’anada i tornada, viurà el primer partit aquest dissabte, a les 18h al Municipal de la Triola de la Capital del Cava.

El rival dels sadurninencs, el Canyelles C, ha finalitzat la lliga al grup 18 de Quarta Catalana en segona posició, a onze punts del Inter Barcelona, campió de grup. Només tres derrotes aquest curs per un equip que rebrà el Sant Sadurní a la tornada, que es disputarà a Nou Barris, el cap de setmana de l’1 i el 2 de juny.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: