Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Kubrick i Cine Club Vilafranca recuperen la travessa dels Òscar

Des d’aquesta setmana, els espectadors que vagin als cinemes de Vilafranca trobaran una butlleta per a participar en la travessa dels Òscar 2014.

El cinema Kubrick i Cine Club Vilafranca han volgut recuperar aquesta iniciativa que l’any 1996 i fins al 2004 va tirar endavant l’antic propietari del Kubrick i el Bogart, el Cisco Olivella. La seva filla Maria, ara al capdavant del Kubrick, va proposar al Cine Club coorganitzar la nova travessa. Així, s’han editat butlletes en les quals els espectadors poden marcar la seva aposta de guanyadors en les categories principals dels Òscar, que se celebren la matinada del 2 de març a Los Angeles. Es tracta d’endevinar els guardons a la millor pel·lícula, director, actor i actriu principals i secundaris i millor pel·lícula estrangera. Tant al Kubrick com al Casal hi hauran urnes per dipositar les butlletes, que seran personals i úniques.

El guanyador o guanyadors de la travessa seran convocats a una sessió especial de cinema al Kubrick el dilluns 10 de març a les vuit del vespre i obtindran diversos premis: el carnet de Cine Club durant un any, un passi anual gratuït al Kubrick, un cap de setmana per a dues persones a Catalunya o Andorra gràcies a Som Viatges, una caixa de cava Giró del Gorner gentilesa de la Taverna Inzolia i un any de subscripció gratuïta al setmanari El 3 de vuit.

La travessa dels Òscar va arribar a aconseguir la participació de més de 2.000 persones en la seva primera edició. Els organitzadors es marquen ara com a objectiu les 500 participacions i volen donar continuïtat a la iniciativa els propers anys.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: