Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Rosa Maria Aguado, nova directora general de Can Ràfols dels Caus

L’enginyera tècnica agrícola Rosa Maria Aguado s’encarregarà de professionalitzar l’empresa familiar Can Ràfols dels Caus amb l’ajuda d’un equip d’experts i, aprofitant l’estrena de les noves instal·lacions del celler, liderarà el seu rellançament.

Anteriorment, Rosa Maria Aguado havia treballat com a Enginyera Tècnica Agrícola del Departament d’Agricultura de la Generalitat, havia estat responsable de Comunicació i Exportació de Raventós i Blanc i responsable d’Exportació i Relacions Públiques de Viticultors Mas d’en Gil. També ha impartit nombrosos cursos de formació dirigits al sector del vi en relació al màrqueting estratègic i l’exportació.

Liderat per Carlos Esteva i des d’Avinyonet del Penedès, Can Ràfols dels Caus, ha aconseguit, al llarg de gairebé 4 dècades, destacar per la singularitat del seu entorn, una afermada identitat, una filosofia de treball coherent i rigorosa i un esperit innovador i dinàmic.

 

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: