Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escola Municipal de Música de Vilafranca ha començat obres per tenir quatre aules noves al soterrani

La setmana passada començava l’adequació del soterrani de l’edifici de l’Ateneu en el qual es faran quatre aules noves per a l’escola municipal de música Maria Dolors Calvet.

Tres seran per a ensenyar instruments i la quarta serà més gran per tal d’acollir formacions musicals. Els treballs permetran fer arribar l’ascensor al soterrani, tot i que només s’hi podrà accedir amb clau, i també s’adequarà l’accés a aquesta part de l’edifici. El director de l’escola de música de Vilafranca David Miret recorda que l’escola està creixent any rere any. Aquest curs, amb 520 alumnes matriculats, es troben al límit de les seves possibilitats i per això han decidit tirar endavant l’ampliació d’espais. Els responsables de l’escola no saben encara quins instruments s’impartiran a les noves aules perquè dependrà de la insonorització dels espais. El que sí està decidit és que els alumnes que treballaran a les noves aules seran els més grans, a partir de dotze anys. Les obres d’adequació del nou espai estaran acabades al gener, si tot continua amb el ritme previst.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: