Dijous, 16 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un incendi ha cremat part d’una fàbrica de cartonatge de Sant Sadurní

Al voltant de les 10 de la nit del divendres els bombers de la Generalitat van rebre l’avís d’un veí.

L’incendi va cremar la nit de divendres i la matinada d’aquest dissabte un terç de la part superior de la fàbrica de l’empresa Saica Pach, on hi ha el magatzem de 5.000 metres quadrats.

El dissabte al matí els bombers continuaven treballant a la zona per sufocar les possibles revifalles. El cap de guàrdia, Guillem Amorós assenyalava que no es van produït ferits i que el foc havia afectat l’estructura.

Encara s’estan investigant les causes de l’incendi.  El foc ha afectat entre 700 i 800 tones de producte acabat, que en tractar-se d’embalatges de cartró va cremar amb rapidesa i virulència. L’incendi va fer que caigués una de les parets del magatzem. Però segons els responsables de la fàbrica inicialment no ha afectat a la maquinària. La fàbrica es troba es troba al polígon Can Ferrer del Mas de Sant Sadurní i pertany a l’empresa Saica Pach, una multinacional establerta a diferents indrets d’Europa. A Sant Sadurní hi treballen una trentena de persones i es dediquen als embalatges per a vins i caves.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: