Dimarts, 11 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gena Moner realça el comerç vilafranquí en el pregó inaugural de les Fires de Maig

L’equip de Ràdio Vilafranca i Penedès TV ha preparat un seguit de transmissions especials per Fires, que inclouran informatius i programes en directe

El saló de plens de l’Ajuntament ha acollit aquest dimecres a la tarda el pregó de les Fires de Maig, que s’ha recuperat després d’uns anys sense fer-se. La xerrada va anar a càrrec de Gena Moner, directora creativa de Joieria Moner, que va posar sobre la taula la importància de valorar el comerç vilafranquí.

El pregó ha servit, doncs, per donar el tret de sortida a unes Fires de Maig que ja ho tenen tot a punt. Ho apunta Jaume Nicolàs, de la comissió de Fires.

El tret de sortida de les Fires serà aquest divendres a les 11 del mató amb la inauguració davant del Pavelló Firal. El sector de l’automoció hi tindrà com cada any una presència molt destacada. Hi haurà automòbils de 16 concessionaris i 21 marques diferents. També hi destaca la zona gastronòmica i un espai per a entitats, que han programat activitats variades i tallers. Completa l’oferta de les Fires un espai on es faran diverses demostracions.

L’equip de Ràdio Vilafranca i Penedès TV ha preparat un seguit de transmissions especials per Fires. Divendres hi haurà diferents programes de ràdio en directe des de l’estand; com l’Esports 14, amb Eric Guijarro, o la radiofórmula Al teu aire, amb Àlex Santamaria. Al vespre, a les vuit, s’emetrà en directe per Penedès TV la gala d’entrega de premis del 58è Concurs Tastavins DO Penedès. Ja el dissabte, a les dotze, les periodistes Judit Benages i Caterina Tallón conduiran un programa televisiu especial en directe des de les Fires amb connexions amb estands i expositors. Diumenge, la programació arrencarà amb castells en directe per ràdio i televisió.

Mentre que, a la tarda, a partir de les tres, David Alsina es traslladarà a l’estand per fer un especial Entre nosaltres per Ràdio Vilafranca. Finalment, a les sis de la tarda, Josep M. Soler conduirà una tertúlia econòmica que es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca i Penedès TV.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: