Dissabte, 27 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 24 de juliol es posaran a la venda les entrades d’una nova edició del Concurs de Castells

Les entrades del dissabte 5 d’octubre costaran 6 €, i les del diumenge 6 d’octubre, 15 € a la primera graderia (amb seient), i 12 € al segon pis (dempeus)

La 29a edició Concurs de Castells se celebrarà el diumenge 29 de setembre, a Torredembarra; i el dissabte 5 i el diumenge 6 d’octubre, a la Tarraco Arena Plaça de Tarragona. La presentació del Concurs s’ha fet aquest dimecres i s’han donat a conèixer diversos aspectes del certamen, com ara que les entrades es posaran a la venda el 24 de juliol. El nombre d’entrades disponibles per a la jornada de dissabte serà de 5.000, i per l’endemà diumenge, 6.000. Pel que fa als preus, les entrades del dissabte 5 d’octubre costaran 6 €, i les del diumenge 6 d’octubre, 15 € a la primera graderia (amb seient), i 12 € al segon pis (dempeus).

En aquesta edició hi participaran novament 42 colles. Dotze d’elles ho faran el diumenge 29 de setembre, a Torredembarra; divuit agrupacions més actuaran el dissabte 5 d’octubre, a la TAP; i les dotze millors colles castelleres participaran en la jornada de diumenge.

Les agrupacions que prendran part en el Concurs quedaran definides el 31 d’agost, en funció de la seva posició al Rànquing Estrella, mentre que el sorteig d’ubicació a plaça i l’ordre d’actuació en les tres jornades, se celebrarà el dimecres 11 de setembre a la tarda, en un acte públic al Teatre Tarragona.
L’acte de presentació ha servit també per donar a conèixer la nova imatge del Concurs, obra de l’artista visual Ricard Martínez Teruel, així com la seva adaptació al cartell , que ha confeccionat el dissenyador Miquel Àngel Cuesta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: