Dijous, 16 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha constituït la Fundació Universitària del Vi i el Cava

Ahir a la tarda, en una reunió simbòlica celebrada en la que serà seu de l’Escola del Vi i el Cava, l’ESCAVI, els membres del Patronat Fundador van reblar de manera oficial la signatura que els converteix en Patrons de la Fundació Universitària del Vi i el Cava.

Es va procedir a la signatura de l’escriptura de la constitució de la fundació i tot seguit a la primera reunió dels membres del Patronat Fundador.

A la reunió van assistir l’alcalde de Vilafranca i President de la Fundació, Pere Regull; el tinent d’Alcalde, Francisco Romero; Martí Solé i Bordes i Ricard Banquells en representació de la Fundació Caixa Penedès; Jordi Bort, director general de l’INCAVI; Josep M. Albet i Noya, president del Consell Regulador DO Penedès; Xavier Pié, President del Consell Regulador DO Catalunya; Gustau Garcia, President del Consell Regulador DO Cava; Miguel Torres, President de Torres, S.A.; José Luis Bonet, President Freixenet S.A., i Maria del Mar Raventòs, Presidenta de  Codorniu.

L’Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, va valorar de manera “<em>molt satisfactòria el procés que ha portat fins aquí. Afegint que “en aquests moments estem omplint un buit formatiu que no existeix en l’Estat Espanyol.” </em>Aquesta escola superior no entrarà en l’àmbit de l’elaboració de vi i cava, sinó “<em>que és una escola de gestió</em>”. L’Alcalde de Vilafranca va destacar la importància que<em> </em>“<em>el sector privat estigui representat. </em>Finalment, Pere Regull va remarcar també el paper que tindrà el Govern de Catalunya, que entra com a fundadora, a través de l’INCAVI i la seva aportació, en aquest cas, no serà econòmica sinó en formació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: