Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Cor Xamusia oferirà aquest divendres un concert a l’Auditori del Vinseum

El Cor de veus femenines oferirà el concert a les nou de la nit amb una completa paleta dels diferents colors amb que la música coral del nostre temps ha continuat acolorint les nostres vides.

La composició per cor de noies, lluny d’aturar-se, s’ha incrementat en el nostre segle. Dins de l’àmbit estatal, la creació de noves partitures ha anat a càrrec de compositors catalans i bascos en més gran mesura. D’aperitiu interpretaran dues obres de Pau Casals i quatre cançons d’Eduard Toldrà, revisitades per un dels compositors catalans més actius en cant coral, Jordi Doménech. A continuació, obres de compositors actuals, en actiu com Josep Vila Cassanyes, Xavier Sans, Junkal Guerrero, Javi Busto i Xabier Sarasola; que serviran per fer-se una idea d’aquest panorama d’actualitat, amb força obres escrites del 2000 ençà.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: