Dilluns, 21 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diverses escoles de Vilafranca han realitzat una acció conjunta contra la LOMCE i contra les retallades en l’ensenyament públic

Convocades per la Plataforma SOS Alt Penedès que reivindica un ensenyament públic de qualitat, diverses escoles, com per exemple el Cristòfor Mestre, van realitzar actes reinvindicatius per visualitzar amb el color groc la protesta.

En el cas d’aquesta escola els cinc cents alumnes del centre, una bona part amb samarretes grogues, van fer un acte a la pista de l’escola amb l’enlairament de globus. També es va llegir el manifest fundacional de la Plataforma. D’una banda explicant les motivacions de la seva constitució.

La plataforma la formen pares i mares, mestres, personal no docent i alumnes de la majoria de centres públics de l’Alt Penedès que volen reivindicar l’escola pública, catalana i laica davant d’un context de retallades continuades i de debat sobre futurs canvis legals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: