Divendres, 17 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds han participat al Wolkenkratzer Festival de la capital financera alemanya

Incertesa, expectació, ulls ben oberts, mans a la boca, comentaris quan veien els més petits enfilar-se a dalt de tot i aplaudiments intensos en veure els castells completats.

Això és el que podia veure qualsevol persona per les places més emblemàtiques de Frankfurt durant tot dissabte. Els Castellers de Vilafranca van causar sorpresa en la seva participació al Festival dels Gratacels. Un festival organitzat per Ràdio FFH, l’emissora de ràdio privada de l’estat de Hessen, que combinava diverses activitats entorn de la temàtica dels gratacels i les alçades.

Els vilafranquins havien d’actuar tant dissabte com diumenge, però, tot i que la meteorologia es va comportar dissabte, diumenge el dia es va veure truncat per una pluja insistent durant tota la jornada i es van suspendre les actuacions dels penedesencs. Tot i això, els Castellers de Vilafranca van completar un dissabte ben carregat d’actuacions en diversos indrets de Frankfurt, amb un balanç de tres 3 de 8, un 4 de 8, un 7 de 7, un 5 de 7, dos 4 de 7 amb agulla, entre d’altres castells.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: