Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comença la formació Agrupem i Avancem

Demà s’inicia al Centre Àgora, en el marc del projecte Agrupem i Avancem, el mòdul de formació dedicat a les habilitats per emprendre. <br />

Agrupem i Avancem és un programa promogut per l’Ajuntament de Vilafranca que té per objectiu promoure les agrupacions d’autònoms i professionals, com a motor generador de canvi i de reforç de l’activitat econòmica territorial.

Per aconseguir la cooperació entre pimes, professionals i autònoms es desenvoluparan diferents accions formatives centrades en la millora d’habilitats per emprendre, la gestió empresarial i el foment de la cooperació. Aquesta formació es complementarà amb sessions d’assessorament i de coaching empresarial.

El programa, de 52 hores de durada, dedica una especial atenció a la cooperació en el sector del turisme del vi, l’enoturisme.

La inscripció ja està oberta.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: