Dimarts, 26 de març de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Miquel Ferret, Toni Bach i Creu Roja Alt Penedès, premiats per els Verds

Els Verds van posar el punt i final a la temporada, aquest dissabte, amb el sopar de la colla que va comptar amb una assistència de 650 persones. <br />

El sopar ha estat el colofó a una temporada plena d’èxits, en la qual els Verds s’han endut el novè Concurs de Castells de Tarragona, i grans fites, com el viatge a Nova York, que ha culminat amb la millor actuació de la història, el passat 1 de novembre, diada de la colla.

Vídeos recuperant aquests moments i diversos parlaments han servit per recordar la temporada 2011-2012, la primera amb Pere Almirall com a cap de colla. Al seu costat ha comptat amb Josep Cabré, repetint com a president dels Verds.

En el seu parlament, Cabré enumerava els èxits i els grans castells assolits i també els obstacles i les crítiques que han anat trobant pel camí. Segons el president dels Verds, la clau de l’èxit rau en el gran compromís de la colla.

En el decurs del sopar es van atorgar, com és tradició, els premis Socarrel a dos castellers destacats per la seva trajectòria dins la colla. Enguany han recaigut en l’expresident Miquel Ferret i en Toni Bach.

Ferret, juntament amb David Miret, va liderar la colla els darrers quatre anys abans que agafessin el relleu Almirall i Cabré, i forma part dels Verds des dels 16 anys.

 

Toni Bach, que va ser sots-cap de colla amb Miret, ha aixecat grans castells des de fa una colla d’anys i el president actual en destaca la seva procedència aliena al Penedès i com s’ha integrat i ha acabat residint a la comarca.

Creu Roja Alt Penedès també va resultar guardonada amb el premi Fidelitat Castellera.

El sopar de final de temporada ha retut homenatge, un any més, a la canalla de la colla, amb rap inclòs cantat per el cap de canalla, i ha acabat amb ball<br />a càrrec de l’Orquestra Mitjanit.

Enquesta

La sentència del Suprem em pot fer canviar d'opinió…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Ple municipal
Transmissió des de Vilafranca del Penedès
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari
23:30
Casa de la Vila
Raimon Gusi

Penedès Televisió

20:00
Ple municipal
Transmissió de la sessió plenària de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.
23:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
23:30
Músics d'aquí
Xell Montserrat - directora de coral

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: