Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La coral infantil l’Espinguet ha iniciat el curs amb més alumnes i la recuperació del grup de mitjans

Aquesta setmana l’Espinguet ha iniciat la seva activitat. Els assaigs començaven ahir a la tarda a les instal•lacions del Claustre de Sant Francesc.

La coral infantil ha crescut respecte l’any passat en nombre d’alumnes i ha pogut recuperar el grup de mitjans, que durant el curs anterior va desaparèixer per falta de demanda. Aquest curs, de moment, hi ha setze cantaires en el grup de petits, set en el grup de mitjans i disset en el de grans. Aquests grups encara poden créixer ja que les inscripcions continuaran obertes durant tot el mes d’octubre a través del web www.lespinguet.org. De fet, ahir mateix, mentre es feien els primers assaigs, es podien formalitzar les inscripcions.<br />
D’altra banda, la coral ofereix el pack "I TU, NO CANTES?", que consisteix en poder provar el fet de formar part d’una coral, sense haver -se de comprometre tot el curs. Per 30€, els nens i nenes que hi estiguin interessats poden anar als assajos del primer trimestre, preparar el concert de Nadal i cantar-lo. Si es decideix seguir, es descompten els 30€ de la quota general del curs. Està pensat per aquells nenes i nens que no tenen clar si cantar o no i que ho puguin provar, donant l’oportunitat de participar, a més, d’un concert, que és una de les parts més importants del treball de l’Espinguet. Com l’any passat els assajos són els dimarts amb horaris diferents depenent de l’edat dels infants. Així, els nens i nenes de p4 fins a 1er de primària assagen d’un quart de 6 de la tarda a les 6; els de 2on fins a 4rt de primària de 6 a 7 de la tarda i el grup de grans, de 5è de primària a 4t d’ESO de 2/4 de 7 a les 8 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: