Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dos incendis a la comarca

La Federació d’ADF Penedès Garraf ha participat en l’extinció de dos incendis produïts divendres i dissabte a la comarca.

Dissabte entorn a les tres de la tarda va declarar-se un incendi forestal sota el Castellot de Castellví de la Marca. Es va iniciar en dos punts diferents al costat de la carretera del cementiri, a les cases Noves de la Riera, segons informa la Federació d’ADF Penedès Garraf. Es van desplaçar 10 vehicles de bombers i 15 vehicles d’ADF. La ràpida intervenció va fer que cremés poc més d’una hectàrea de bosc regenerat de pi blanc jove. <br />Divendres, a dos quarts de tres hi va haver un altre incendi al costat de la carretera T-244, al Pla de Manlleu, concretament al paratge conegut com a Cal Cendra. En poca estona va entrar al terme de Pontons on es van concentrar la majoria dels mitjans d’extinció. Durant la primera mitja hora es van mobilitzar 20 vehicles de les ADF i posteriorment s’hi van anar afegint dotacions fins a un total de 40 vehicles d’extinció d’ADF amb més d’un centenar de voluntaris. Tot aquest ampli desplegament juntament amb els Bombers i els vuit mitjans aeris que hi van treballar van evitar que cremés una major afectació de bosc. Finalment van ser 38 hectàrees.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: