Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Continua la rehabilitació de les places infantils de Sant Sadurní, ara a la plaça Montseny i a la plaça Manuel Raventós

Un cop finalitzades les actuacions per arranjar les places infantils dels Habitatges Vilarnau, continuen les tasques de rehabilitació dels parcs infantils a la capital del cava i ara és el torn de la plaça Montseny i de la plaça Manuel Raventós.<br />

Aquests dies han començat els treballs de millora d’aquestes dues places, emmarcats en un pla d’actuacions integrals amb el qual la regidoria de Via Pública de Sant Sadurní recuperarà molts espais que s’havien degradat amb el pas del temps. Quan es van elaborar els pressupostos pel 2012 ja es va preveure una partida d’inversió per condicionar les places infantils de la vila.<br />A la plaça Montseny, l’actuació comportarà el canvi dels jocs infantils, la col·locació d’un terra de seguretat i el canvi de la tanca de fusta, que no era prou segura per als infants.<br />En el cas de la plaça Manuel Raventós, també es fa una actuació a la zona infantil i es pinta de nou els fanals, bancs i baranes, que estan molt deteriorats.<br />Per altra banda, ja s’està a la recta final de l’actuació de millora de l’Era d’en Guineu, on es treballa a la zona infantil, un cop acabades les tasques de condicionament de la façana i de pintura.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: