Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ros Marbà dirigeix l’enregistrament d’una cantata a l’Auditori de Vilafranca

El prestigiós compositor Antoni Ros Marbà ha dirigit l’enregistrament de la cantata "Els set dies que van canviar el món", que s’ha fet a Vilafranca.

Aquest dissabte  l’Auditori de Vilafranca acollia l’enregistrament del vuitè disc del projecte Acuitacantar, impulsat pel Secretariat de Corals Infantils de Catalunya, amb motiu del seu 45è aniversari. L’enregistrament de la cantata "Els set dies que van canviar el món" anava  a càrrec d’un centenar de cantaires del cor del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya entre els quals hi ha membres de la coral infantil l’Espinguet de Vilafranca, acompanyats per la Jove Orquestra Nacional de Catalunya. Tot sota la direcció del mestre Antoni Ros Marbà, autor de la música.<br />El compositor assenyala que treballs com aquests asseguren el futur musical del país. Ros Marbà es mostra satisfet de participar en un treball amb cantaires infantils. La directora de la coral infantil l’Espinguet i membre del Secretariat, Txell Montserrat, explica perquè es va triar l’Auditori de Vilafranca per fer l’enregistrament. La música de la cantata "Els set dies que van canviar el món" és de Ros Marbà i la lletra de Ramon Solsona. L’enregistrament s’ha fet a Vilafranca i la cantata es presentarà en el concert de la 45 trobada general del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya que tindrà lloc al Palau Olímpic de Badalona el 13 de maig amb la participació de les 120 corals del secretariat, la Jove Orquestra Nacional de Catalunya Filharmonia i la solista Nina.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: