Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Millores a l’Arxiu Municipal de Vilobí

Vilobí del Penedès ha ampliat i adequat els espais dedicats al seu arxiu gràcies al suport rebut de la Diputació de Barcelona, a través del Programa de Manteniment de la Xarxa d’Arxius Municipals.

Aquest arxiu, que s’inicia amb documents de 1880 fins a l’actualitat, ocupa actualment 98 metres lineals en 747 unitats d’instal·lació. El nou espai ja disposa d’un terç més de capacitat amb prestatgeria fixa instal·lada i la previsió és que se’n pugui duplicar la capacitat actual. Amb aquesta intervenció, el Servei d’Arxiu Municipal de Vilobí normalitza les àrees tècniques de conservació, treball i comunicació. Les sol·licituds per consultar-lo s’han d’adreçar al mateix consistori.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: