Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Xerrada de Santiago Vidal a Sant sadurní

El jutge Santiago Vidal parlarà del Tribunal Constitucional i els drets lingüístics a la Biblioteca de Sant Sadurní.

Sota el títol "El Tribunal Constitucional i els drets lingüístics en l’àmbit de l’ensenyament i la justícia", el magistrat Santiago Vidal farà una conferència el dia 17 de novembre, a les 8 del vespre, a la Biblioteca Ramon Bosch de Noya. L’acte, que serveix com a inauguració del primer quadrimestre dels cursos de català i del Voluntariat per la llengua, és organitzat conjuntament per l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia i pel Centre de Normalització Lingüística de l’Alt Penedès i el Garraf, per mitjà de l’Oficina de Català de la població. Santiago Vidal va néixer a Sant Sadurní d’Anoia l’any 1954. Es va llicenciar en Dret l’any 1976 i actualment és magistrat de Sala de la Secció Penal de l’Audiència Provincial de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: