Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’obre el període de recollida de sol·licituds del Programa d’ajuts a l’escolarització de l’Ajuntament de Vilafranca

L’Ajuntament ha convocat per al proper curs escolar el Programa d’ajuts a l’escolarització per quart any consecutiu.

L’objectiu de la convocatòria és l’atorgament d’ajuts econòmics a alumnes que pertanyen a famílies amb pocs ingressos, perquè no es quedin al marge de participar en les activitats i d’adquirir els materials que es consideren fonamentals en el funcionament dels centres educatius. El Programa inclou ajudes per a sortides, colònies, assistència a l’activitat esportiva de piscina, material escolar i llibres de text.<br />La presentació de les sol·licituds s’ha de fer a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament, al carrer de la Cort núm. 14, de dilluns a divendres de 10 del matí a 1 de la tarda. El termini per a la presentació de les sol·licituds va en funció dels centres educatius.<br />Els requisits imprescindibles per poder rebre els ajuts són estar empadronat a Vilafranca i escolaritzat en un centre educatiu de la vila; no rebre cap altre ajut per als mateixos conceptes, llevat del cas que els ajuts concurrents per a un concepte concret no superin el cost suportat per l’alumne; i que la situació econòmica familiar dels sol·licitants estigui dins dels barems que es concreten en la convocatòria.<br />Un cop estudiades totes les sol·licituds, l’Ajuntament farà arribar a cada escola una relació de l’alumnat que ha estat admès al Programa i el percentatge d’ajut que li correspon. D’aquesta manera, els centres escolars aplicaran a les famílies els descomptes d’acord amb el percentatge d’ajut atorgat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: