Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació de Veïns de l’Espirall demana celeritat en acabar equipaments dins de la llei de Barris, sobre tot el Centre Cívic

El barri de l’Espirall es troba immers des de fa temps en la seva reforma integral, emmarcada en el projecte de la llei de barris.

En la recent celebració de la festa d’aquest barri vilafranquí, el president de l’Associació de Veïns, Antonio Díaz, explicava que el procés de transformació del barri està sent important; però que encara queden alguns equipaments rellevants que s’han de concretar. Feia referència directament al Centre Cívic, que segons comentava hauria de conèixer-se el seu projecte de cara al setembre.
Díaz parlava també d’altres espais del barri que en aquests moments estan sent acabats o han de veure’s acabats en breu. Així parlava de la plaça Fèlix Mestre, que esperava es pogués inaugurar de cara a l’11 de setembre.

Un cop es finalitzin aquesta segona part dels treballs vinculats a la llei de barris, des de l’Associació consideren que s’haurà guanyat força en espais públics i carrers per tal de millorar la mobilitat i la accessibilitat per els veïns i visitants a l’Espirall. Unes qüestions que han d’anar en benefici dels mateixos veïns i del comerç del barri.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: