Dimecres, 15 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La col·lecció "El temps de la terra", comentada per la mateixa artista, Clara Gràcia

La pintora Clara Gràcia ha comentat al públic la seva col·lecció "El temps de la terra" que es pot veure fins a finals de mes a la sala dels Trinitaris.
 

La mostra consta de vint-i-quatre obres acríliques de l’artista originària de Barcelona. Clara Gràcia se sent atreta, enamorada pel nostre territori que visita sovint quan pot. En aquesta exposició ens ofereix una aproximació simbòlica i de clares influències impressionistes del vincle de l’artista amb la Terra, prenent com a eix narratiu de tota l’exposició el pas del temps i els canvis de les estacions amb les consegüents transformacions de la llum, les formes i els colors.

L’espectador entra a la sala i ho fa talment com si ho fes en un bosc. Per apropar-nos la seva particular visió de la terra, de les estacions, de cadascuna de les sensacions que li provoca el canvi de temperatura, de llum, l’artista va oferir dissabte al capvespre una visita comentada a la seva col·lecció que ha titulat loquaçment "El temps de la terra".

Gràcia recorda que des de petita tenia clar que volia ser pintora i des d’aleshores sempre es pregunta en assistir a un museu què havia inspirat l’artista, què volia transmetre. D’aquí que vegi necessari el contacte amb la gent i explicar in situ al públic la seva obra.

Reconeguda pintora, la seva obra ha estat present a la Biennal de Venècia en una exposició col·lectiva d’art contemporani a la Scoletta de Sant Giovanni Battista de Venència. Clara Gràcia també ha exposat internacionalment a països com França, Itàlia, Estats Units i Japó.

La mostra es pot veure fins a finals d’aquest mes en l’horari d’obertura al públic de la Sala dels Trinitaris.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: