Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Quinzena de Coopsetània estrenarà el primer mercat de productes de l’ESS

La Quinzena comptarà amb una quarantena d’activitats entre el 25 de maig i el 8 de juny.

Coopsetània ha presentat la sisena edició de la Quinzena de l’economia social i solidària que se celebrarà del 25 de maig al 8 de juny i comptarà amb una quarantena d’activitats a la Vegueria Penedès. La Quinzena té per objectiu mostrar la diversitat i riquesa de l’ecosistema de l’economia social i solidària a les quatre comarques del Penedès. Jordi Torrents és el coordinador de Coopsetània.

La principal novetat d’enguany és la celebració de La Masovera, el primer mercat de productes de l’economia social i solidària de la Vegueria Penedès, que tindrà lloc el 25 de maig a la plaça Vall del Castell i de l’Oli de Vilafranca. La tècnica de Coopsetània, Marta Raventós, parla d’aquesta iniciativa.

Amb l’objectiu de recollir totes les entitats de l’economia social i solidària de les quatre comarques, Coopsetània ha editat el Mapa de l’ESS que es començarà a distribuir a La Masovera. Es tracta d’un document que recull més d’un centenar d’iniciatives que formen part d’aquest ecosistema.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: