Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Festa Major 2024 presenta el marxandatge oficial

A través d’una desfilada, narrada pel locutor Àlex Santamaria, el quintet ha donat a conèixer les diverses tipologies de samarretes per a adults i infants.

Els administradors i les administradores de la Festa Major de Vilafranca 2024 Arnau Martí, Imma Badell, Imma Galofrè, Iris Serra i Josep Maria Feliu han presentat, aquest dimarts al vespre en un acte obert a tothom al pati de Cal Figarot, el marxandatge oficial de la Festa Major de Vilafranca creat pel dissenyador Joan Brull Bayer.

Les samarretes parteixen de l’univers gràfic d’enguany: una explosió que, segons Brull, “representa l’esclat d’emocions de la Festa Major”, al mateix temps que “també hi trobem elements de pop art, que celebra l’ordinari i el popular”. Els colors escollits es caracteritzen “per ser primaris i força saturats per representar l’energia que desprèn la Festa Major de Vilafranca del Penedès”.

Aquest any, hi ha dues modalitats de samarretes d’adults. La primera, de color blanc trencat, mostra el lema “Festa Major 2024!” just al centre, amb elements com un barret, unes ulleres de sol o un micròfon que surten disparats per una explosió vibrant. En aquest cas, hi ha una versió en màniga curta i una altra en tirants. La segona, de color blau marí, té el logotip en lletres grogues sobre el pit i, a la part del darrere, hi trobem un avís en to humorístic, present també a les dessuadores: “Atenció! L’explosió de la Festa Major pot tenir efectes adversos com l’addicció, la pèrdua de son, el nerviosisme i l’excitació.” A més, aquelles persones que ho vulguin, també poden optar per uns polos de color blau marí, amb el brodat “FM24!” en blanc al pit i una explosió de color vermell a la part del darrere.

En el cas dels infants, també hi ha dos models diferents de samarretes. A la primera, de color groc, hi ha una il·lustració al centre d’uns auriculars de protecció auditiva, un element força quotidià entre els més petits durant la festa. A la segona, de color blau marí, hi trobem una explosió central des d’on surten les lletres “Festa Major 2024! Vilafranca del Penedès” acompanyades de les anelles de les carretilles dels Diables que cauen a terra, un element col·leccionable que tant agrada als infants i als joves.

Les administradores i els administradors confessen que “els agraden molt tots els dissenys”. Consideren que “estan plens de vida i reflecteixen perfectament l’explosió d’emocions i de sons que hi ha durant la Festa Major”. Els cinc també valoren “molt positivament el toc inclusiu dels dissenys infantils, amb els auriculars de protecció auditiva”. En aquest sentit, creuen que “és una bona manera de mostrar que tothom pot ser part de la festa”.

L’acte, que ha estat patrocinat pel Cava Oriol Rossell i Carns Uberni, també ha servit per donar a conèixer una bossa de l’estil tote bag, uns ventalls que simbolitzen un patró d’explosions i la nova polsera de plata del Drac, creat per la joieria Moner. A més, durant les Fires de Maig es donarà a conèixer la nova figura de Festiari.

Punts de venda

El nou marxandatge es podrà comprar a l’estand de la Festa Major que hi haurà durant els dies 17, 18 i 19 de maig al recinte Firal de la Zona Esportiva, en el marc de les Fires de Maig. També es podrà adquirir, a partir del 25 de maig, a la parada que el quintet muntarà davant del local els dissabtes de mercat. Pròximament, es posarà a la venda a la papereria Pujol, a la llibreria Abacus, a Ca la Madrona i a la botiga d’XTA.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: