Dimecres, 15 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell de la FM no permet actuar a la colla Jove Xiquets de Vilafranca

Ara ja és oficial. Tot i que extraoficialment ja ho sabien, el Consell de la Festa Major els ha comunicat que no podran actuar els dies 29 i 31 d’agost. <br />

L’argument és que no poden sortir per Festa Major perquè no estan consolidats, segons ha explicat el vicepresident de la Jove de Vilafranca, Albert Hill, a la tertúlia castellera d’aquesta casa.

Hill ha recordat que existeixen els precedents dels Xicots de Vilafranca i de l’anterior colla Jove de Vilafranca que van actuar. Hill diu que tot i aquesta negativa, no està tot tancat i volen parlar-ne. També els retreu que la decisió es va adoptar abans de Sant Jordi, quan la colla encara no havia fet castells de 7.

A finals de maig es va complir el primer any d’assaigs de la Colla Jove de Vilafranca. Per Sant Jordi van aconseguir descarregar el seu primer 4 de 7 i per Fires de Maig van carregar el primer 3 de 7, quedant-se sense assolir el seu objectiu de fer la clàssica actuació de set.

El protocol de la Festa Major vilafranquina no estipula que cal fer en un cas així i en canvi, després d’anys de buit, sí que recull quins castells ha de fer una colla vilafranquina per actuar per Sant Fèlix.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: