Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta el llibre Parir, néixer i créixer i l’audioguia Vincles

Avui, a 2/4 de 8 de la tarda i a la biblioteca Torras i Bages, es presenten dues publicacions que tracten sobre una nova cultura del part i del naixement.

El llibre Parir, néixer i créixer. Posem paraules a les vivències, està escrit pel col·lectiu Migjorn, Casa dels naixements i recull prop de 200 textos d’autores i autors diferents. Alguns són aportacions teòriques, però la gran majoria són explicacions properes i íntimes. La presentació anirà a càrrec de Montse Catalan.

D’altra banda, en el mateix acte també es presentarà l’audioguia d’acompanyament en la gestació i el part Vincles, que mitjançant la paraula, la música i el color, convida a gaudir del viatge de la gestació d’una manera conscient.

<br />La presentació de l’audioguia anirà a càrrec d’Àngels Torras.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: