Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nou DVD de Sant Sadurní

‘Sant Sadurní: festes, tradicions i societat’, el segon dvd d’una trilogia sobre la vila es pot recollir al Casal d’Entitats.

La sala d’actes del Casal d’Entitats va acollir la presentació del documental "Sant Sadurní: festes, tradicions i societat", el segon dvd d’una trilogia sobre l’evolució, la societat i la guerra a Sant Sadurní d’Anoia. Davant d’un auditori integrat més aviat per persones grans de la vila, el regidor de Cultura, Xavier Rojo, va afirmar que la memòria oral és una bona manera de fer història, i va afegir que els nostres records serviran a les generacions futures per saber com eren les festes i les tradicions de la vila. Després del dvd sobre l’evolució de la vila i aquest sobre les festes i les tradicions, ara només falta el dvd sobre la guerra per cloure aquesta trilogia que la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament ha impulsat aquests dos darrers anys i que agafa el relleu de les publicacions que s’editaven cada any per Sant Jordi. <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: