Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mobilitzacions el 3 de maig

Els sindicats majoritaris convoquen la ciutadania del Penedès a manifestar-se el proper dimarts contra les retallades del Govern

Com ja havien anunciat fa algunes setmanes, CCOO i UGT convoquen la ciutadania el proper 3 de maig a una concentració i posterior manifestació pels carrers del centre de Vilafranca. L’objectiu és posar de manifest el malestar contra les retallades que el Govern de la Generalitat vol aplicar en serveis com la sanitat i l’educació.<br />Albert Rodríguez, secretari general CCOO a l’Alt Penedès i Garraf, comentava que es tracta de mesures que ataquen la base de l’estat del benestar, i que per tant és important que no siguin només els sindicats els qui es manifesten i feia una crida a la ciutadania. Rodríguez recordava que els treballadors del sector públic ja van patir una reducció dels seus salaris, i que ara serà tota la ciutadania la que patirà aquestes retallades en serveis com sanitat i ensenyament que cohesionen la societat. Des de CCOO consideren que el govern vol mercantilitzar aquests serveis.
La concentració a Vilafranca és el 3 de maig a 2/4 de 6 a la Plaça del Penedès. Després es farà un recorregut pels carrers del centre per acabar la manifestació davant de la casa de la vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: