Dissabte, 18 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Salvador Busquets és el candidat de Solidaritat Catalana per la Independència a Vilafranca

Ahir al vespre es va fer la presentació pública del candidat sorgit del procés de primàries que Solidaritat Catalana per la Independència havia engegat fa uns dies a Vilafranca. Es presentaven dos candidats que optaven a encapçalar la llista, d’una banda Salvador Busquets i de l’altra Quim Vidal.

El primer va aconseguir el suport del 57% de les persones que van participar-hi; mentre que el segon es va quedar amb el 43% dels vots dels adherits de Vilafranca.<br />Per tant doncs, ahir es feia la presentació tant de Salvador Busquets com dels deu primers noms de la llista de SI a la capital de l’Alt Penedès. Vidal serà el número 2 i Fèlix Simón el 3. Tanquen els cinc primers llocs Astrid Barqué i Anna Busquets.<br />El mateix Salvador Busquets parlava amb la premsa en acabar la presentació ressaltant que les línies directrius del treball de Solidaritat passaran per aconseguir una majoria social que aposti per la independència; potenciar la participació ciutadana en els processos polítics; impulsar la regeneració política també a nivell municipal; i lluitar contra l’expoli fiscal que pateix Catalunya i que també afecta Vilafranca. Comentava Busquets que dels 22.000 milions d’€ que perd Catalunya, uns 116 milions correspondrien a Vilafranca.
Des de SI consideren que amb aquests diners que podria tenir la capital de l’Alt Penedès es podria treballar en fer polítiques per els joves, la gent gran i en el manteniment de llocs de treball de les empreses vilafranquines.

D’aquesta manera, SI ha presentat la seva candidatura per ser present a les properes municipals del 22 de maig a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: