Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Lliurades les claus de 5 habitatges de lloguer per a joves

Els habitatges, adscrits al Programa de Rehabilitació d’Habitatges amb Finalitat Social, estan situats al carrer de Galceran, al carrer de la Font, al carrer de la Fruita, a la plaça de Pau Casals i al carrer de Torrelles de Foix i tenen entre 36 i 70 m2. 

El preu de lloguer està entre els 163 i els 282 euros depenent de la superfície de l’habitatge i s’aniran actualitzant anualment segons l’IPC.
La convocatòria per accedir a aquests 5 habitatges de lloguer per a joves d’entre 18 i 35 anys es va fer el mes de novembre passat i el mes de gener va tenir lloc el sorteig per determinar l’ordre en què els sol·licitants serien requerits per l’Oficina Local d’Habitatge.

En l’acte de lliurament de claus, l’alcalde Pere Regull va desitjar als adjudicataris que en gaudissin durant els 5 anys màxims de lloguer previstos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: