Dissabte, 18 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Coordinadora de Grups Amateurs de Teatre de l’Alt Penedès celebra els 20 anys de la Roda de Teatre amb una obra aquest dissabte a Cal Bolet

Al 2010 es va celebrar el 25è aniversari de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya amb una obra de teatre conjunta a Capellades, que finalment va tirar endavant la coordinadora de l’Alt Penedès, la GATAP.

<p style="text-align: justify;"><br />Acabat ja aquest aniversari, i després de tota la feina que va comportar el muntatge, han decidit recuperar l’obra, ara coincidint amb els 20 anys de la Roda de Teatre de l’Alt Penedès, per tornar-la a fer en aquest cas a Cal Bolet. <br />L’obra porta per nom “Misteri a la federació, un premi terrorífic”. El muntatge el formen un total de 13 grups de teatre, un fet que suposa que a l’escenari hi haurà gairebé 60 actors i actrius dirigits per Valeri Laguna amb l’ajuda de Marina Vilella. Això ha comportat també una gran organització per distribuir-se els papers i fer els assajos. Els grups que hi participen són de diferents municipis de l’Alt Penedès. L’obra té una durada aproximada d’una hora i mitja i es podrà veure aquest dissabte a 2/4 de 10 a Cal Bolet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: