Divendres, 17 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La sisena edició del Fastcurt presenta com a novetats el primer curs de Fastcurts i el seguiment de l’Associació Fotogràfica de Moja

El Fastcurt 2011 ha estat presentat per part dels seus organitzadors, els integrants de Kametta Associació Teatral i Audiovisual, i els col·laboradors que s’han afegit per donar un cop de mà en aquesta sisena edició.

<br />El Fastcurt està plantejat un any més com una festa – concurs audiovisual que acaba amb un acte popular i obert a tothom. Els participants s’han d’inscriure via web. El dia 18 es tanquen les inscripcions i cada participant rebrà per e-mail el tema en el qual s’haurà de basar el curtmetratge que presenti. Finalment, el 10 de gener acaba el termini de lliurament dels treballs a concurs i, el dia 21, a Cal Bolet, es projecten els curts participants i es comuniquen els noms dels guanyadors del premi del jurat i del premi del públic.<br />Un any més, el Fastcurt s’alia amb el Festival Filmets de Badalona i la col·laboració continua en diversos aspectes. De fet, un dels organitzadors del Fastcurt, el Jordi Canchales, va participar com a jurat en la darrera edició del festival badaloní. I, aquest cop, els curtmetratges guanyadors del Fastcurt seran emesos a través del programa del festival, el "Filmets", de la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya.
D’altra banda, la sisena edició del Fastcurt presenta diverses novetats. La primera se centra en la incorporació de l’Associació Fotogràfica de Moja, que farà el seguiment fotogràfic de tot l’esdeveniment. La segona és la creació del primer curs de Fastcurts, una prova pilot que permet introduir la formació dins de l’esdeveniment i que es desenvoluparà durant el mes de març de 2011.

Pel que fa a l’acte del dia 21 a Cal Bolet de projecció i lliurament de premis, les entrades seran numerades i tindran un preu simbòlic per evitar que hi hagi una afluència massiva de públic que no es pugui controlar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: